OK VIZURA 2 3 OK RODA
27/03/2014 - 16.00
SC VIZURA

     Naše pionirke uspele su da iznenade prvoplasiranu ekipu Vizure i pobede ih na njihovom terenu rezultatom 3:2 (25:15, 23:25, 25:20, 18:25, 15:9). Utakmica je odigrana ranije zbog polufinalnih turnira Prvenstva Srbije za kadetkinje koji su na programu ovog vikenda.

     Prvi set je počeo sigurnom igrom naših devojčica, koje su svojom požrtvovanom igrom uspele da iznenade favorizovanu ekipu Vizure i povedu 1:0. Drugi set je doneo mnogo grešaka prvenstveno zbog odsustva prvog tehničara, pa je ekipa Vizure uspela da iskoristi taj pad u igri i izjednači na 1:1. U trećem setu, posle ulaska Darije Stanić na mesto tehničara, dolazi do stabilizacije u igri naših pionirki i ponovnog vođstva od 2:1. Početkom četvrtog seta dolazi do neočekivanog pada u igri i velikog vođstva ekipe Vizure od 10:3. Pokušavael su naše pionirke da stignu početnu prednost i stizale do 3 poena razlike (14:17 i 16:19), ali nisu uspele da preokrenu rezultat u tom setu.  Početak petog seta doneo je sigurniju igru i konstantno vođstvo naše ekipe koja je uspela da izbori veoma važnu pobedu u prvenstvu i ostane u igri za odlazak na polufinalni turnir Prvenstva Srbije.

     Sve  pionirke odigrale su veoma dobro, a posebno se istakla Тijana Basić koja je bila nezaustavljiva u napadu i Drobnjak Irena koja je bila sigurna u prijemu i odbrani. Zavidnu perspektivu i veliki potencijal su pokazale i Maja Radović i Teodora Dragomirović kao godinu dana mlađe. Cela ekipa i stručni štab na čelu sa Ivanom Bučevcem dali su veliki doprinos ovoj važnoj pobedi.