roda-brosura

ODBOJKAŠKI KAMP

Pozivamo Vas na ODBOJKAŠKI KAMP   “SOKO BANJA 2014.” Na kampu se osim treninga, održavaju TURNIRI između  ekipa koje su prisutne na kampu u 4 uzrasne kategorije (1/2, 3/4, 5/6, 7/8 razred). Turniri i treninzi se održavaju u novoj sportskoj hali, uz stalnu muziku sa razglasa, na 3 odbojkaška terena. Za sve turnire na kampu (velika odbojka 6:6, odbojka 3:3, 4:4,) su obezbeđene medalje za tri prvoplasirane ekipe.

U toku boravka biće organizovan odlazak u aqua park, uz kontrolu trenera na kampu. Posebna pažnja se obraća na poluplivače. Osim odbojkaških, na kampu se održava i puno drugih sportskih takmičenja: takmičenja u plivanju, tenisu, badmingtonu, fudbalu, košarci, “između dve vatre”, pikadu… Hotel raspolaže mogućnošću da se, uz uplatu na licu mesta, igraju stoni tenis, bilijar. Svaki učesnik kampa, dobija na poklon MAJICU KAMPA i DIPLOMU KAMPA.

Kamp će se održati u u Soko Banji u hotelu “Banjica” u terminu od 18.6 do 25.6. 2014. (8 dana, 7 punih pansiona). Hotel je okružen zelenilom, a svaka soba ima terasu, telefon, kupatilo i TV. Ishrana je u hotelskom restoranu. U hotelu postoji zdravstvena služba, a dom zdravlja je 400 metara od hotela. Hotel poseduje sopstvenu diskoteku u kojoj će se održavati večernji programi.

Uplata se može izvršiti u 7 rata (decembar-jun) a prva rata se uplaćuje najkasnije do 31.03.2014. godine. Postoji i mogućnost uplate u više rata uz deponovane čekove. Prva rata se uplaćuje u iznostu  od  3000 dinara, i to je rezervacija. U slučaju odustajanja prva rata se zadržava, a ostatak uplate se vraća.

Sve rate se uplaćuju isključivo na račun kluba:                  160-344794-05
Kompletna uplata se mora završiti najmanje 10 dana pre polaska na kamp.
Za sve dodatne informacije se možete raspitati kod trenera ili nas pozvati.