Archives

KADETKINJE – MALI ZVORNIK

Poslednju utakmicu na turniru naše kadetkinje odigrale su protiv ekipe iz Malog Zvornika, ekipe koja nije imala ni šta da izgubi, a ni da dobije. Devojke iz Zvornika su došle da odigraju najbolje što znaju i da daju sve od sebe protiv, već viđenog, pobednika turnira.

Za razliku od gošći, naše devojke su mislile da je dovoljno da se pojave na utakmici i bez mnogo truda ostvare plasman na finalni turnir. Upravo takav odnos je doneo i veoma lošu igru i poraz od 3:2. Ostaje žal za propuštenom prilikom, ali i velika nada jer veliki broj naših devojaka ima pravo nastupa za kadetsku ekipu i u narednim godinama.

Zahvaljujemo se domaćinima koji su se potrudili da organizacija bude na jednom zaista visokom nivou i da se sve ekipe, koje su došle u Staru Pazovu, osećaju dobrodošlo.

 

KADETKINJE – MAJDANPEK

Posle pobede nad domaćinom, trener je pokušao da odmori igračice koje su ponele teret prve utakmice na turniru. Slabom motivacijom protiv evidentno lošije ekipe igračice koje su dobile šansu, nisu opravdale očekivanja. Bez obzira na takav odnos prema igri naše kadetkinje su pokazale da su bolja ekipa i zasluženo slavile rezultatom 3:0.

KADETKINJE – JEDINSTVO (SP)

Kadetska ekipa uspela je da iznenadi domaćina turnira, ekipu Jedinstva iz Stare Pazove i turnir započne pobedom od 3:2 (23:25, 26:24, 22:25, 25:21, 15:10).  1-IMAG1803

Cela ekipa odigrala je odličnu utakmicu, a poseban doprinos u odbrani dale su Lenka Cvetković i Irena Drobnjak. Bojana Vukadinović je odličnim servisima uspela da poremeti prijem protivnika, a u napadu se istakla Tiana Basić.  Standardno dobri srednji blokeri Maja Radović i Bulić Natalija bile su odlične i u bloku i u napadu, dok je Anja Anđelković kapitenski vodila tim do pobede.

Čestitamo celoj ekipi i stručnom štabu.