Archives

SENIORI – OBILIĆ

U poslednjoj utakmici prvenstva seniori su pobedili ekipu Obilića rezultatom 3:1 i u prvoj drugoligaškoj sezoni zauzeli četvrto mesto na tabeli. Čestitamo ekipi i stručnom štabu na ostvarenom plasmanu.

Fotografije sa ove utakmice možete pogledati u našoj galeriji.

SENIORI – ŠUMADIJA

U pretposlednjoj utakmici sezone, seniori nisu uspeli da pobede oslabljenu ekipu Šumadije iz Aranđelovca. Iako ni naša ekipa nije bila kompletna u pojedinim trenucima činilo se da ćemo stići do pobede. U svakom slučaju ova utakmica je bila veliko iskustvo za igrače koji su za potrebe seniorske ekipe prekomandovani u seniorski pogon. U poslednjem kolu ovaj kombinovani sastav igra protiv ekipe Obilića koja se bori za opstanak u ovom rangu takmičenja. Srećno.

SENIORI – RUDAR

Seniori su uspeli da na gostovanju u Kostolcu protiv ekipe Rudara osvoje sva tri boda i tako se zadrže u gornjem delu tabele. Rezultat utakmice Rudar Kostolac – Roda 0:3 (23:25, 20:25, 22:25).

Put Kostolca krenuli su u kombinovanom sastavu, zbog brojnih povreda igrača iz prve postave. r

Igrači iz kadetske ekipe, Luka Radulović koji je odigrao na mestu libera i Dušan Gmitrović koji je zamenio povređenog korektora Bandića, uspešno su zamenili odsutne igrače i svojom igrom nametnuli se treneru Kostiću i za nastavak prvenstva.

Zaslužena pobeda naše ekipe pred utakmicu sa ekipom Obrenovca, koja se igra u nedelju od 13.45 u OŠ Despot St. Lazarević u Mirijevu.